Notices


Reply
Thread Tools
Posts: 64 | Thanked: 158 times | Joined on Sep 2017
#31
Originally Posted by rubdos View Post
I have a bug, one that might be very expensive to debug! While on the Thalys, my playing music stutters as we go 300km/h...

It gets better when I'm actually doing something on the phone, but when I turn off the screen, it usually stutters. Only on the Thalys though, didn't experience it anywhere else -- yet.
Do you have GPS switched on? I'm thinking the device could be throttling due to inactivity then being overwhelmed by GPS updates...

This would indeed be expensive to debug!
 

The Following User Says Thank You to suicidal_orange For This Useful Post:
Posts: 5 | Thanked: 9 times | Joined on Aug 2017
#32
Originally Posted by suicidal_orange View Post
Do you have GPS switched on? I'm thinking the device could be throttling due to inactivity then being overwhelmed by GPS updates...

This would indeed be expensive to debug!
Seems like I have it on my local trains too, which costs 1.10 per ride, I have 4G on my laptop, and takes about 2 hours. On top of that, I take that twice a week, so that's quite a bit cheaper :'-)

It's not always though, but I'm guessing it's switching between ground stations while it's doing that. GPS is switched on (in the settings), but it's not active at the moment I'm listening to music.
 

The Following 2 Users Say Thank You to rubdos For This Useful Post:
Posts: 2 | Thanked: 2 times | Joined on Oct 2017 @ Leipzig Germany
#33
Originally Posted by hamudistan View Post
Tried to flash the zip today, but twrp gives me an error message saying "this is for moto z play addison. Your phone is.. "
Well, I'm on addison with patched decrypted stock 7.1.1. and have no clue at the moment how to get further on without massive fiddling around
Solution for me: in newest twrp 3.1.1-1 unoffical, there in the install settings screen is an option to choose "legacy zip". Aktivate it and zip will install without errors
 

The Following User Says Thank You to hamudistan For This Useful Post:
Posts: 5 | Thanked: 9 times | Joined on Aug 2017
#34
I seem to be having problems with bluetooth; can't find new devices.

If I do systemctl restart bluetooth, I can find devices, but can't pair.
 

The Following User Says Thank You to rubdos For This Useful Post:
Posts: 39 | Thanked: 14 times | Joined on Mar 2011 @ Germany
#35
It would be great if someday the zip could be flashed to the phone in multirom with TWRP multirom ( https://forum.xda-developers.com/mot...m-v33-t3609399 ).

Great project. Please keep up the good work!
 

The Following 2 Users Say Thank You to wokawoka For This Useful Post:
Posts: 121 | Thanked: 667 times | Joined on May 2016
#36
Originally Posted by wokawoka View Post
It would be great if someday the zip could be flashed to the phone in multirom with TWRP multirom ( https://forum.xda-developers.com/mot...m-v33-t3609399 ).
I tried it before, but the MultiROM itself wasn't working properly.
 

The Following 2 Users Say Thank You to TheKit For This Useful Post:
Posts: 39 | Thanked: 14 times | Joined on Mar 2011 @ Germany
#37
Yes, TWRP multirom for the moto Z play at the moment is buggy and I wasn't able to use it as well.

The guy who ported it recently wrote on xda that he would have update and fix it soon.

Let's really hope he will do it soon , it would be really useful in order to dualboot android and sailfish
 

The Following User Says Thank You to wokawoka For This Useful Post:
Reply

Thread Tools

 
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 23:38.